joi, 16 septembrie 2010

Cartofi noi și pangasius

- cartofi noi
- o lingură muștar cu boabe (se cerea muștar boabe și cum nu aveam, am spălat o lingură de muștar cu boabe :D)
- 1 lingură boia dulce
- rozmarin
- pangasius

Se face un sos din muștarul boabe, boia, rozmarinul tocat și apă.

Cartofii se pun la prăjit în ulei.

Se lasă să se rumenească bine și se toarnă sosul peste ei. Se mai lasa 10 min.

Pangasius se dă cu sare și piper și se pune pe grătar.


Se servește cald.

Poftă!

2 comentarii:

  1. am facut aseara merlucius file cu rozmarin verde tocat, coriandru, piper verde murat si capere...am amestecat totul cu paste...ar fi fost foarte bun fara piper...incurca la muscatura :)) si nu merge deloc cu restul aromelor...poate desavarsiti reteta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. noi am facut pui cu piper verde murat. cel mai bine e sa-l pisezi la mojar inainte de a-l folosi

    RăspundețiȘtergere