Pe ziua de azi am hotărât să gătim trei feluri de papa...de fapt  eu gătesc că Boguțu tre să învețe:). Deci... trei feluri de papa:  tabbouleh, pilaf cu ciuperci și tășcuțe, dar... a venit văru' și am stat  la taclale până la 3 apoi ne-am dat pe facebook și am uitat că ne e  foame... asa că am făcut repede ouă cu ce aveam prin frigider. Așa s-au  născut faimoasele "Ouă 16sept10":
- 6 roșii cherry (3 roșii, 3 galbene)
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei iute roșu (cromatica e importantă!)
- 1 cârnat Pleșcoi
- 1 ciupercă champignon
     Toate acestea au fost tăiate rapid și puse toate deodată (foame  mare) în wok-ul încins cu ceva ulei în el, am mai pus un pic de sare,  condimente Provence și le-am lăsat să se călească 5 min.
- 4 ouă
- 2 felii brânză de oaie
 Am adăugat ouăle și brânza tăiată cubulețe, am pus capac și le-am lăsat să se facă.
- 2 felii de pâine...albă:)
- unt
- pătrunjel
  În timp ce se coceau ouăle sub capac am prăjit 2 felii de pâine,  le-am uns cu unt și am presărat pătrunjel tuns scurt. Am pus totul în  farfurioare și i-am dat la Boguțu care a făcut 3 poze cu aparatul  muribund și iată ce-a ieșit:
